Nem könnyű megtalálni a vállalkozása számára megfelelő nyomdát. De ha tudja, mit kell keresnie, akkor megtalálhatja az igényeinek legmegfelelőbbet.

A nyomtatások minden formában és méretben kaphatók. Egyesek nagy mennyiségű nyomtatott anyagokra specializálódtak, míg mások kisebb munkákra összpontosítanak. Fontos, hogy olyan céget válassz, amelyik rendelkezik az Önéhez hasonló vállalkozásokkal való együttműködésben.

Kínálnak különleges ajánlatokat vagy kedvezményeket?

Azt is meg kell kérdezni, hogy a nyomda kínál-e különleges kedvezményeket vagy egyéb ösztönzőket. Ezzel pénzt takaríthat meg, és biztosíthatja, hogy a lehető legjobb ajánlatot kapja. Nyomda kiválasztásakor feltétlenül kérdezze meg, hogy kínálnak-e speciális kedvezményeket vagy ajánlatokat a cégtulajdonosok számára. Ha igen, használja ki őket. Sok nyomda kedvezményeket kínál tömeges megrendelés esetén, ami azt jelenti, hogy minél többet rendel egy nyomtatásból, annál olcsóbb a darabszámonkénti ár. Azt is tapasztalhatja, hogy egyes nyomtatók ingyenes szállítást kínálnak, amivel pénzt takaríthat meg a postaköltségeken.

Vannak referenciái a nyomdának?

Egy jó nyomdai cégnek vannak referenciái az elégedett ügyfelektől. Kérdezze meg őket, hogyan kezelte őket a cég, és van-e valami, ami nem tetszett nekik a szolgáltatásban. Ha pozitív tapasztalatuk volt a céggel kapcsolatban, akkor bennük is megbízhat.

Tekintse meg árstruktúrájukat.

Érdemes megnézni az árstruktúrájukat is. A munka megkezdése előtt győződjön meg arról, hogy kedvezményeket kínálnak a tömeges rendelésekre, és becslést adnak. Az első dolog, amit egy nyomda kiválasztásakor figyelembe kell venni, az az árstruktúra. Adnak-e kedvezményt nagyobb rendelés esetén? Vannak minimális rendelési követelmények? Milyen átfutási időket biztosítanak az egyes lehetőségek? Olyan céget szeretne találni, amely versenyképes árakat és gyors szolgáltatást kínál.

Ismerje meg saját igényeit.

Mielőtt nyomdát választana, meg kell értenie saját igényeit. Milyen nyomat kell? Színes vagy fekete-fehér nyomatokra van szüksége? Kiváló minőséget vagy alacsony költséget keres? Rövid vagy hosszú futásra van szüksége? A papír mindkét oldalára kell nyomtatni?

Ha minőségi nyomtatási szolgáltatásokat keres megfizethető áron, keressen helyi nyomdákat. Sokan ingyenes becsléseket kínálnak, és mintákat adnak, mielőtt elkötelezik magukat egy nagyobb megrendelés mellett. Érdemes kérdéseket feltennie arról, hogy milyen papírt használnak, kínálnak-e digitális nyomtatást, és hogy tudnak-e nyomtatni az anyag mindkét oldalára.

Nézze meg a hírnevüket. Azt is mérlegelnie kell, hogy mennyi munkát kell elvégeznie a nyomdának. Ha nagy mennyiségű nyomtatott anyagot szeretne rendelni, akkor érdemes nagyobb kapacitású céget választani. Másrészt, ha csak kis mennyiségű nyomtatott anyagra van szüksége, akkor jobban járhat egy kisebb céggel. Ha megbízható nyomdát keres, keressen olyat, amely minőségi kivitelezést és ügyfélszolgálatot kínál. Kérjen ajánlásokat olyan emberektől, akiknek korábban hasonló nyomdai szolgáltatásokra volt szükségük