Lehet, hogy nem ismeri, de sokféle harisnya létezik. Fedezze fel őket itt!

A harisnya többféle formában kapható, beleértve a harisnyanadrágot, harisnyát és zoknit. Mindegyik típusnak megvan a maga célja, ezért tanulja meg, melyik felel meg leginkább az Ön igényeinek.

Comb harisnya

Ha combig érő harisnyát keres, akkor érdemes megfontolni néhány ilyen opciót. Különböző hosszúságban, színben és stílusban kaphatók, így bármilyen alkalomra tökéletesek.

Lábmelegítő

A harisnyáknak két fő kategóriája van: lábmelegítők és combhosszabbítók. A lábmelegítőt jellemzően azok a nők hordják, akik szeretnék eltakarni a lábukat, miközben a bokájukat mutogatják. Általában azok a nők viselnek felsőnadrágot, akik több fedésre vágynak, mint amennyit a lábmelegítő nyújt.

Kompressziós harisnya

Kompressziós harisnyát gyakran használnak visszeres betegek, valamint azok, akiknek alsó végtagjait megműtötték. Segítenek megakadályozni a vér felhalmozódását a lábakban és csökkentik a duzzanatot. A combokat általában azok részesítik előnyben, akik úgy szeretnék megmutatni lábukat, hogy nem takarják el a bokájukat.

Zokni

Sokféle zokni kapható. Pl. vastag zokni, titokzokni, balerina zokni, „hagyományos” zokni.

Harisnyanadrág

A harisnyanadrágot gyakran nadrág vagy szoknya alatt viselik, míg a zoknit általában cipővel. Mindkettő védelmet nyújt a hideg ellen, de a harisnya sokoldalúbb, mint a zokni. Ha harisnyanadrágot visel, ügyeljen arra, hogy megfelelően illeszkedjen, nehogy kidörzsölje combját vagy lábát.